oiva.albumit.fi

Päivitykset

10.10.2011 Blogi

Yhteystiedot

Tiina ja Petri Lakanen
Tapiolantie 67
25240 Hajala

050-3373074 /Tiina
050-4046627 / Petri

tiina.lakanen@gmail.com
petrilakanen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:164243 kpl

Tietoa meistä

Asumme Salossa Hajalan kylässä noin 15 km:ä Salon keskustasta Turun suuntaan. Perheeseemme kuuluu minun, Tiinan (perheen äiti ja näiden sivujen aktiivisin päivittäjä) lisäksi mieheni Petri sekä lapsemme Suvi, Lassi ja Essi.

Aloimme rakentamaan tänne Hajalaan omaa kotia 1999 huhtikuussa ja pääsimmekin muuttamaan vuoden 2000 lopulla. Talomme ja pihapiirimme on muokkaantunut hyvin paljon niin lasten kuin eläintenkin ehdoilla.

Ensimmäinen koiramme meille tuli kesäkuussa 2004, bullmastiffi-uros "Oiva". Tämän jälkeen koirat ovat olleet osa elämäämme. Kennelnimi "Cleverbull" sai hyväksynnän Suomen Kennelliitolta 17.05.2010.

Oiva ja Hellä pusuteltavina

Tiina:

Toimin Salon seudun ammattiopistossa teknisen suunnittelun lehtorina sekä Suomen Punaisen Ristin ensiavun ja terveystiedon kouluttajana (ETK). Koulutukseltani olen rakennustekniikan insinööri (AMK), sisustussuunnittelija sekä sis.kir. sairaanhoitaja.

Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin suoritin 23.10.2011. Koska niin ihmisten kuin eläintenkin hyvinvointi on lähellä sydäntäni, olen myös osallistunut erilaisiin koirien terveyttä ja ensiapua koskeviin luentoihin.

Pipsa ja kosketuskeppi

Petri:

Työskentelen omia koiriamme kouluttaen sekä autan muita kouluttamaan koiriaan niin erilaisissa ongelmatilanteissa kuin ihan arkipäivän perustottelevaisuudessakin. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen valtiotieteiden yo., mutta kiinnostus koiria kohtaan on johdattanut minut työskentelemään niiden parissa.

Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin suoritin 23.05.2007. Koska huomasin käsityksiin koirien koulutusmetodeista liittyvän huomattavan paljon problematiikkaa ja ristiriitaisuuksia, päätin kouluttautua tälle alalle. Suoritin eläinten oppimispsykologian perusteen verkkokurssin Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa 19.04.2011 (2op). Tämän jälkeen osallistuin Suomen  Eläinkoulutuskeskuksessa käyttäytymistieteelliseen kouluttajakoulutukseen (15op), jonka suoritin erittäin hyvin arvosanoin 21.02.2012. Olen myös osallistunut erilaisiin koirien terveyttä ja ensiapua koskeviin luentoihin. Kouluttautuminen ei varmastikaan lopu tähän, vaan tulevaisuus tällä alalla on jatkuvaa opiskelua ja kouluttautumista.